Senior Applicatie Ontwikkelaar JavaEE

Locatie: Apeldoorn, Apeldoorn
Datum Geplaatst: 16-05-2019
Opdrachtbeschrijving
In één van de teams berichtverwerking Java (BVJ ) binnen de STS Ontvangen & Mededelen wordt gezocht naar een Java ontwikkelaar. Het team heeft een 5-tal Java applicaties onder zijn hoede en werkt op basis van SCRUM. Wij zijn op zoek naar een medior of senior Java bouwer om het team te komen versterken. Belangrijk is dat de nieuwe medewerker pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van Java EE applicaties. Het is een grote pré als je ook andere rollen binnen het scrumteam kunt oppakken: tester of ontwerper.Het betreft voornamelijk back-end programming en berichtenverkeer
opdracht-
Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M-applicaties.
 
Eisen
3 jaar Java EE
Maven, GIT

Wensen
Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, kritisch, geen '9 tot 5 mentaliteit', communicatief vaardig.
Websphere, EJB, JPA, WAS8.5, Jenkins, SonarQube, CDI , Wicket, Atlassian tooling, JMS, Mqseries, Rest/SOAP webservices Ervaring met werken in een grote organisatie op een agile wijze en bij voorkeur met scrum.
Van de ontwikkelaar wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig (T-shaped).
 
Locatie: Utrecht
Start: zsm
Einde: 31-12-2019 (met optie op verlenging)
Uren: 36 uur

 
Contactpersoon voor deze aanvraag is Bert Copius Peereboom. U kunt reageren op de vacature door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Of u stuurt een email naar bcpeereboom@fixedtoday.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op +31 (0) 345-515800 of op +31 (0)6- 54 39 69 33
 
of
this job portal is powered by CATS